d

Safir Studio - studio videochat Bucuresti

Cat se castiga din videochat

Probabil ca oricine a auzit despre salariile din videochat si multi se intreaba daca sunt reale. Raspunsul nostru: veniti la noi sa lucrati si va puteti convinge. Nu sunt multe locuri de munca in tara noastra care sa poata asigura asemenea salarii si, ceea ce este foarte important, este ca nimeni nu are nevoie de experienta la angajare.

Cele mai mari salarii

Salariul unui model debutant castiga la noi in jur de 1000 de dolari, suma care este influentata de performante. Ulterior, pe masura ce te dezvolti si inveti multe dintre secretele domeniului vei castiga mult mai mult. Cele mai de succes modele ale noastre incaseaza chiar si 10000 de dolari lunar. Simti ca ai puterea de a face asta? Hai sa ne cunoastem.

Conditii de angajare

In plus, conditiile de angajare nu sunt deloc stricte, cel mai important criteriu fiind acela de a avea peste 18 ani. In rest, trebuie sa fii o persoana placuta, careia ii place sa comunice si sa invete, sa stii cum sa iti faci noi prieteni. Mai trebuie si sa fii serioasa, pentru ca acesta este un loc de munca la fel ca oricare altul, sa fii punctuala, dinamica si sa iti doresti sa devii mai buna pentru ca in fiecare zi poti invata lucruri noi.

Te ajutam sa te pui la punct

Totusi, stim ca nimeni nu s-a nascut invatat, tocmai de aceea te ajutam sa te pui la punct. Iti oferim training-uri si cursuri prin care sa iti dezvolti abilitatile, inclusiv cele de comunicare, iar acestea te vor ajuta si in viata personala.

Salarii generoase

In videochat ca debutant vei castiga in jur de 1000 de dolari, insa nimeni nu iti spune sa te opresti la aceasta suma. In timp vei dobandi noi cunostinte si abilitati care te pot ajuta sa atingi venituri lunare chiar si de peste 10000 de dolari, iar noi iti oferim tot sprijinul necesar in acest sens.

Nu ai grija locului de munca

De asemenea, la noi nu vei avea niciodata grija locului de munca pentru ca stii ca am pregatit un loc special pentru tine. Bineinteles, trebuie sa fii serioasa si dedicata activitatii tale, sa arati ca iti pasa si ca iti doresti mai mult pentru ca videochatul este un job la fel ca oricare altul. Diferenta este ca performantele chiar se rasplatesc, iar sumele sunt foarte generoase.

Te bucuri de flexibilitate maxima

Mai mult, vei avea posibilitatea si de a-ti face programul oricum iti doresti pentru ca te bucuri de libertate deplina. Este clar, drumul catre o viata mai buna incepe chiar la studioul nostru pentru ca iti poti asigura un trai decent, iar noi te sustinem cum se poate mai bine.

Post a Comment

Bine ati venit la Studio Safir.

Instagram