d

Safir Studio - studio videochat Bucuresti

Videochat de acasa sau de la studio – avantaje si dezavantaje

Videochatul este unul dintre putinele locuri de munca care asigura flexibilitate maxima. Nu este de mirare ca sunt multe persoane care vor sa lucreze in acest domeniu pentru a se bucura de salarii generoase si de conditiile ideale. Totusi, cum este mai bine, videochat de acasa sau de la studio? Suntem transparenti si te anuntam ca exista avantaje si dezavantaje, iar fiecare persoana este libera sa isi traga propriile concluzii.

De acasa este mai comod

Probabil ca pentru multe persoane este mult mai comod sa lucreze de acasa. Nu mai pierzi timpul pe drum pana la studio, te organizezi oricum iti doresti si te bucuri de mai multa libertate. In schimb, sunt multe persoane comunicative, care isi doresc sa vorbeasca cu propriile colege, sa se destinda, sa se relaxeze. Totul tine de preferinte.

Si acasa si la studio iti faci programul cum vrei

Atat acasa, cat si la studio ai posibilitatea de a-ti face programul oricum iti doresti, motiv pentru care te bucuri de flexibilitate maxima. Poti alege sa lucrezi dimineata, dupa amiaza sau seara, in functie de cum preferi, ocazie cu care iti va fi mai usor sa iti pui ordine in viata personala.

De la studio ai intotdeauna pe cineva aproape

Daca alegi sa lucrezi de la studio stii ca intotdeauna ai pe cineva aproape. Te poti confrunta cu diferite probleme care depasesc aria ta de cunostinte, iar oricand vei gasi pe cineva care sa iti ofere suport si care sa te ajute. Poate laptopul tau merge din ce in ce mai greu, poate ai probleme cu conexiunea la internet sau cu webcamul, nu conteaza, important este ca fiecare dintre acestea se pot remedia in cel mai scurt timp.

La studio castigi mai mult

De asemenea, sunt multe persoane care se intreaba daca este mai avantajos sa lucreze pe cont propriu de acasa sau in colaborare cu un studio. Raspunsul e simplu, un studio iti ofera tot sprijinul necesar pentru a-ti putea desfasura activitatea asa cum se cuvine, iar acest sprijin costa bani, pe care ar trebui sa ii platesti din propriul buzunar daca ai alege sa lucrezi pe cont propriu. In plus, un studio iti ofera acces pe cele mai de succes platforme, te ajuta sa te dezvolti, iti ofera sesiuni de training si nu numai. Cu o intreaga echipa in spate este mult mai usor sa devii un model de succes in videochat.

La studio nu trebuie sa investesti in aparatura si amenajarea decorului

Un alt aspect pe care trebuie sa il ai in vedere este reprezentat de faptul ca pentru a lucra de acasa trebuie sa faci investitii semnificative. Aparatura de ultima generatie, conexiunea la internet de mare viteza, amenajarea incaperii si nu numai, toate acestea impun costuri mari care devin responsabilitatea studioului atunci cand alegi sa colaborezi cu noi.

Bine ati venit la Studio Safir.

Instagram