d

Safir Studio - studio videochat Bucuresti

Vreau sa fac videochat

Daca tocmai ai terminat liceul si e timpul sa iti iei inima in dinti si sa iti cauti primul loc de munca ai sanse mari sa fii dezamagita de optiunile pe care le ai la dispozitie. Sau poate lucrezi de multi ani intr-un anumit domeniu care acum nu mai este la mare cautare si ai nevoie de un alt loc de munca. Noi iti putem garanta ca videochatul a mers bine dintotdeauna si o va mai face multi ani de acum inainte. Daca vrei sa faci videochat, la noi ai nimerit in locul potrivit.

Conditiile nu sunt stricte

Spre deosebire de multe alte locuri de munca, pentru a deveni model de videochat nu trebuie sa indeplinesti cine stie ce criterii stricte si nu ai nevoie de un CV bogat. Aici sunt apreciate determinarea, seriozitatea, punctualitatea, abilitatile de comunicare, adica calitati care te definesc ca om si care iti sunt utile in viata de zi cu zi. Acestea oricum se pot obtine si perfectiona in timp, astfel ca important este sa ai 18 ani si sa cunosti limba engleza. Activitatea presupune comunicarea cu persoane din toate colturile lumii, iar cu cat te vei face mai placuta, cu atat vei avea mai mult de castigat.

Te vei bucura de un program flexibil

De asemenea, probabil ca vrei sa faci videochat pentru ca te vei putea bucura de un program de lucru flexibil. Ai sansa de a-ti organiza programul de lucru oricum preferi si pe aceasta cale te vei putea bucura de timp liber suficient. Fie ca vrei sa lucrezi dimineata, dupa amiaza sau seara, poti sa alternezi programul pentru a gasi solutia optima pentru nevoile tale.

Salariile sunt atractia principala

Principala atractie in videochat sunt salariile, iar pentru incepatori sunt in jur de 1000 de dolari. Bineinteles, suma este mult influentata de performante, iar cu cat ajungi sa dobandesti calitatile necesare, cu atat vei putea ajunge sa te bucuri de venituri care sa depaseasca chiar si 10000 de dolari. Crezi ca poti ajunge la acest nivel? Hai sa ne cunoastem.

Sprijin si training

Nu este niciodata usor ca pe cont propriu sa atingi cele mai mari performante, tocmai de aceea iti oferim sprijin si training. Astfel, poti urma inclusiv cursuri prin care sa iti perfectionezi cunostintele unei limbi straine pentru a-ti fi cat mai usor sa comunici cu prietenii tai virtuali. Daca vrei sa faci videochat atunci cu noi vei avea parte de o viata mai buna. Te dezvolti pe mai multe planuri, inveti cum sa te exprimi, capeti incredere in fortele proprii si te simti bine in pielea ta. E timpul sa te distrezi putin si sa castigi mai bine ca restul populatiei, totul la un loc de munca ca oricare altul.

Post a Comment

Bine ati venit la Studio Safir.

Instagram