d

CONFIDENTIALITATE

           Confidentialitate:

Stim cat de importanta este confidentialitatea modelului in acest domeniu, de aceea studioul nostru nu va furniza niciodata datele personale nici unei terte persoane, pe site-ul unde o sa iti desfasori activitatea  Romania va fii banata asftel incat nimeni nu va putea sa te gaseasca, nu vei fi obligata sa participi la nici un eveniment al industriei decat cu acceptul tau dar vom aduce industria la tine ca tu sa beneficiezi de tot sprijinul de care ai nevoie, pentru o evolutie cat mai rapida.

          Legalitate:

Suntem unu dintre putinele studiouri 100% legal. Asta inseamna ca toate veniturile sunt declarate, se platesc taxe si impozite aferente atat de catre studio cat si de catre model. Este un avantaj sa ai un loc de munca legal, deoarece va puteti bucura de incasari fara sa fiti nevoiti sa ii justificati. Asadar, din punct de vedere al noii legislatii fiscale, suntem foarte bine pusi la punct, informati si cu toate taxele platite la zi.

           Echipa

Punem accent pe inovatie, perfectionare, munca in echipa si castiguri reciproc avantajoase. Jobul de model videochat nu este unul usor iar majoritatea persoanelor trateaza acest job cu superficialitate gandindu-se doar la sumele de bani care se pot incasa. Sunt foarte multe modele cu potential, care renunta dupa o scurta perioada de timp dezamagite de faptul ca nu fac acele sume de bani promise. Ce trebuie sa stiti insa,este faptul ca in spatele acestor sume de bani consistente, se regasesc persoane cu o dorinta imensa de a reusi, inovatoare, cu multa rabdare, persoane deschise si care doresc cu adevarat sa isi depaseasca conditia. De aceea este indicat sa ai un scop bine definit, determinare si capacitatea de a te mula dupa cerintele necesare obtinerii castigurilor de top.

Daca nu ai mai lucrat in domeniu si vrei doar sa incerci, sa vezi despre ce este vorba iti punem la dispozitie categoria Non Adult. Aceasta categorie nu implica nuditate astfel ca va trebui doar sa vorbesti cu membrii de pe site abordand diferite teme astfel incat discutia sa fie una placuta si confortabila. Un aspect foarte important pe care il amintim, este acela ca niciodata nu vei fii singura. O echipa formata din personal exclusiv feminin, care la randul lor au fost modele pe site si au avut incasari spectaculoase, vor fi mereu alaturi de tine cu sfaturi in absolut tot ceea ce este nevoie pentru ca tu sa te simti confortabil si sa ai parte de o ascensiune rapida.

La studio esti ca acasa!

Pentru noi studioul este a doua casa. Asta vei simti si tu inca din prima zi in care o sa ne calci pragul. Nu de putine ori am auzit expresia  ”mi se pare ca ne cunoastem de o viata! ” Si asa este! O locatie vesela, primitoare, calduroasa si un personal mereu cu zambetul pe buze te asteapta sa iti ocupi locul si sa te lasi pe mainile lor. Succesul tau, este si succesul nostru!

Este imprtant sa castigi multi bani, dar la fel de mult conteaza sa ai o contributie pozitiva in vietile celor din jurul tau. Safir Studio isi doreste sa fie alaturi de modelele sale, nu doar pentru a se realiza din punct de vedere financiar, ci si pentru a-si gasi fericirea, echilibrul si implinirea.

Daca ai ajuns pana aici, hai sa facem urmatorul pas! Trimite-ne un mesaj iar noi vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Poti sa ne contactezi direct de pe site din sectiunea Chat, la numarul de telefon 0747 634 543 sau prin email la contact@studiosafir.ro

Bine ati venit la Studio Safir.

Instagram