d

Despre noi

La Safir Studio ne-am propus sa punem bazele unui loc in care oricine poate avea o cariera de vis. Daca esti la inceput, ai vreo retinere sau pur si simplu nu ai suficienta incredere in tine trebuie sa stii ca personalul nostru este exclusiv feminin. Astfel, vei avea intotdeauna aproape o persoana in care sa te regasesti si care sa te sprijine pas cu pas, totul pentru confortul tau. Ne-am gandit ca fiecare model poate fi motivat prin asigurarea conditiilor ideale de lucru, a unui salariu cu mult peste nivelul din Romania si a unui program de lucru flexibil. Cu echipa noastra vei putea lega o stransa relatie de prietenie si noi iti oferim tot sprijinul de care ai nevoie atat pe plan profesional, cat si personal.

Pentru noi videochatul este o meserie distractiva, in care avem ocazia de a cunoaste noi si noi persoane si care ne permite sa ne dezvoltam. Ai sansa de a te descoperi mai bine, de a depasi orice bariera si de a te simti bine in pielea ta. Profesionalismul isi spune cuvantul la noi, iar daca iti doresti un job in care sa fii respectata si bine platita, tocmai l-ai gasit!

In Lumina Reflectoarelor

Avem tot ce ne trebuie pentru a te pune in valoare. Este timpul sa stralucesti!

Incaperi moderne, frumos decorate

Aparatura de ultima generatie

O echipa dedicata care sa iti raspunda la orice intrebare

Cursuri prin care sa te dezvolti

Sedinte foto profesionale

Bonusuri pe masura performantelor

i

Valuable Lifestyle

"Nu credeam ca voi ajunge vreodata sa castig cateva mii de dolari in fiecare luna. Acum pot spune ca am ajuns intr-un punct foarte bun al vietii mele."

i

Natalia Calinescu Model

Valuable Lifestyle

"Am crescut cu cei de la Safir Studio sau ei m-au crescut pe mine. In prezent mi-am incheiat cariera de model, dar veniturile obtinute mi-au permis sa o incep pe cea de make up artist."

i

Olivia Chitu Make Up Artist

Valuable Lifestyle

"Cu cei de la Safir Studio am reusit sa ma dezvolt, sa ma cunosc mai bine si sa nu mai am grija zilei de maine. In sfarsit am timp pentru mine si imi permit sa ma bucur de viata"

i

Andreea Balan Model

Bine ati venit la Studio Safir.

Instagram